Entreprenørskab: I børnehaven starter arbejdet med børnenes forståelse af lokalområdet, netværk og at handle på ideer. De tager små skridt i forhold til at kunne samarbejde om projekter, skabe værdi for andre, og der er fokus på sociale og personlige kompetencer. Der kan være f.eks. samarbejdes med friskolens yngre klasser. Vi gør brug af vores netværk.

LEGO: Børnene kommer til at arbejde med f.eks. StoryTales, Build me ”Emotions” o. lign. produkter. Der findes også produkter, som lægger sig op ad matematik og naturvidenskab, f.eks. Cafe +, Tech Machines og Matematiktoget. LEGO indgår som en naturlig del af hverdagen, både i fri leg og i aktiviteter og projekter.

I 2021 bliver vi også uddannet til Lego Play Heroes. Et kommunalt projekt.

Natur: Det er vigtigt, at børnene kender til naturen, og hvordan vi på en god måde kan bruge naturen i lokalområdet. De kommer til at arbejde med dyr og planter. Der er mulighed for ture ud af huset til skov, sø, å og hede. Desuden tænkes gårdbesøg ind. Hvor det er muligt, tænkes natur ind i projekter og emner.

Vi er heldige med beliggenheden og udnytter de muligheder der opstår i hverdagen f.eks. når vi kan se rådyr på marken over for børnehaven eller når vi tager på fisketur i nærheden.

© 2017 Uhre Friskole